Tyyppikilpien kuvat ovat tärkeitä

ID: 167625
Tyyppikilpien kuvat ovat tärkeitä 
20.Jul.08 11:50
6472

Wolfgang Bauer (A)
Articles: 2479
Count of Thanks: 9
Wolfgang Bauer

Jos kuvat laitettasi RMorgin mallisivulle (Model), ota myös terävä, täysikokoinen kuva typpikilvestä jalataa kuva laitteen mallisivulle.  Kuten alla olevista tyyppikilpien kuvista nähdään, voivat ne sisältää tärkeää tietoa.

Eri laitevalmistajat ovat noudattaneet monenlaisia käytäntöjä.  Esimerkiksi Philco on liittänyt vain tarran (sticer) tai leiman ilman mitään koteloa koskevaa jälkiliitetietoa, kun taas toista äärilaitaa edustaa Philips. Mallissa 695A (1936/37) on useita koneisto- ja kotelovariaatioita ja sen vuoksi jälkiliitetieto on oleellinen. Tuohon aikaa Philipsin jälkiliitetiedoista selvisi jopa valmistuksen alkuperämaa tai kotelon muoto eikä pelkästään eri koneistovariaatiot. (Maa ei ole aivan yksiselitteinen sillä joskus merkintä saattaa viita myös tiettyyn tehtaaseen.)

Jos etsit RMorgin tiedostoista jotakin tiettyä malli ns. "simple search formodels” hakumenettelyllä (yksinkertainen mallihaku) kuten esimerkiksi syöttämällä hakukenttään ”695A”, on tuloksena useita eri jälkiliitevariaatioita. Esimerkiksi eri kotelomallit Rondo 695A-06 / 695AU-06 -à 695A-12asti samasta maasta (Tässä Hollanti eli NL)

Regards WB. Translation by Åke Nyholm


To thank the Author because you find the post helpful or well done.