Storage hocus/impossible models Focosi

Manufacturer / Brand:  EIGENBAU (selbst geb. - nicht Nachbau) - siehe auch Nachbau oder Selbstbau - evtl. Unbekannt
Year: 1700 Category: Miscellaneous (Other, Various) - see notes
Power type and voltage No Power needed
Loudspeaker
from Radiomuseum.org Model: Storage hocus/impossible models [Focosi] - EIGENBAU selbst geb. - nicht

Deponie für unmögliche Modelle, primitiv aufgestellt und meist mit völlig falschen und unglaubhaften Angaben. Nur für Bilder und techn.Unterlagen. Nicht für Modelle!

Abschreckendes Beispiel !

Storage for impossible models, hocus setup, bearing wrong and unbelievable data.For pictures and tech.info only. Not for models!

Deterrent example!

Model page created by Konrad Birkner † 12.08.2014. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from EIGENBAU (selbst geb. - nicht Nachbau) - siehe auch Nachbau oder Selbstbau - evtl. Unbekannt
Here you find 43 models, 35 with images and 14 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.