Radio-Manufacturing - Produktion

Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 552530) Misc Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 814714) Misc
Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 552533) Misc Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 552534) Misc
Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 552873) Misc Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 552874) Misc
Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 553132) Misc Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 553133) Misc
Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 553134) Misc Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 553442) Misc
Radio-Manufacturing - Produktion ; Memorabilia - (ID = 552530) Misc
Memorabilia -: Radio-Manufacturing - Produktion [Misc] ID = 552530 482x700
For model Radio-Manufacturing - Produktion, Memorabilia - Erinnerungsstücke:
Bakelite-Presse für Radio-Gehäuse im Siemenswerk 1934

Country:  Worldwide
Manufacturer / Brand:  Memorabilia - Erinnerungsstücke
alternative name

Briefmarken || Stamps
Year: 1900–1999 Category: Miscellaneous (Other, Various) - see notes
Loudspeaker
from Radiomuseum.org Model: Radio-Manufacturing - Produktion - Memorabilia -
Notes Here you can upload pictures of manufacturing of radios like working people, machines, rooms, sales rooms, repair shops etc. We want to concentrate such pictures which can be uploaded also on the page of the radio manufacturer concerned. Please write in the legend what you know about the picture like when taken, which company, what was made or being done etc.
Please scan the items with a high resolution (600dpi) and then reduce to our common size 933 x 700 pixels, whichever is bigger.

Hier können Sie Bilder hochladen, die Arbeitsumgebungen beim Herstellen, Kontrollieren und Reparieren von Radios zeigen, möglichst auch mit den Menschen und Arbeitsbedingungen.
Bitte scannen Sie die Objekte mit einer hohen Auflösung (600dpi) und reduzieren dann auf unser Format 933 x 700 Pixel, bzw. so, dass einer der beiden Werte erreicht ist. Wichtig ist auch eine gute Bildlegende, also Datum, Hersteller, Produkt etc. Das gleiche Foto können Sie auch auf den Hersteller laden, doch hier haben wir dann alles vereinigt.

Für Mehrseiten-PDF, z.B. als Zusammenfassung, Reportage etc. steht die Seite "Die Radiofabrikation im 20. Jahrhundert - Radioproduktion zur Verfügung - indem Sie Heribert Jung die Unterlage(n) senden. Klicken Sie dort eine Anlage, dann haben Sie oben in der Adresszeile die URL, um das PDF irgendwo zu verlinken.

Model page created by Ernst Erb. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Memorabilia - Erinnerungsstücke
Here you find 28 models, 28 with images and 2 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.