Analog-Digital-Multimeter M-2036

Analog-Digital-Multimeter M-2036; Metrawatt, BBC Goerz (ID = 1035918) Equipment Analog-Digital-Multimeter M-2036; Metrawatt, BBC Goerz (ID = 1035919) Equipment
Analog-Digital-Multimeter M-2036; Metrawatt, BBC Goerz (ID = 1035918) Equipment
Metrawatt, BBC Goerz: Analog-Digital-Multimeter M-2036 [Equipment] ID = 1035918 933x814
For model Analog-Digital-Multimeter M-2036, Metrawatt, BBC Goerz Metrawatt, ABB Metrawatt; Nürnberg:
Quelle: Funkschau 5/1988, Seite 14

Manufacturer / Brand:  Metrawatt, BBC Goerz Metrawatt, ABB Metrawatt; Nürnberg
Year: 1988 Category: Service- or Lab Equipment
Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present.
Power type and voltage Dry Batteries
Loudspeaker - - No sound reproduction output.
from Radiomuseum.org Model: Analog-Digital-Multimeter M-2036 - Metrawatt, BBC Goerz Metrawatt
Material Modern plastics (no Bakelite or Catalin)
Shape Tablemodel with Push Buttons.
Notes Klapp-Multimeter mit echter Effektivwertmessung, 4,75-stellig mit +/- 30 000 Digit Auflösung; Analoganzeige mit Zoom. Die LCD-Skala mit Zeiger hat 60 Skalenteile und läßt sich in 3 Stufen (Zoom) auf ca. 1 Meter dehnen. Auflösung bis 0,5 mV bzw. 0,5 uA. Skalenausschnitt und -Beschriftung werden automatisch gewählt. Die LCD-Skala ist weder lageabhängig noch stoßemofindlich und schaltet Parallaxfehler aus. Die automatische Meßbereichswahl ist abschaltbar; 2 Speicherfunktionen: Data-Hold speichert den am Gerät anstehenden Meßwert, Peak-Hold hält den aufgetretenen Maximalwert fest. Dioden-Test und akustische Durchgangsprüfung.

Model page created by Peter Roggenhofer † 25.4.18. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Metrawatt, BBC Goerz Metrawatt, ABB Metrawatt; Nürnberg
Here you find 81 models, 74 with images and 24 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.