Emotion Radio Season II

Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803503) Radio
Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803132) Radio Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803505) Radio
Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803920) Radio Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803925) Radio
Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803934) Radio Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1930531) Radio
Emotion Radio Season II ; Motz; Seoul (ID = 1803132) Radio
Motz; Seoul: Emotion Radio Season II [Radio] ID = 1803132 900x626
For model Emotion Radio Season II, Motz; Seoul:
Motz Subminiaturradio "Season II"

Country:  South Korea
Manufacturer / Brand:  Motz; Seoul
Year: 2010 ?? Category: Broadcast Receiver - or past WW2 Tuner
Main principle Super-Heterodyne (Super in general)
Wave bands FM Broadcast Band Only
Power type and voltage Storage Battery for all (e.g. for car radios and amateur radios) / 3,7 Volt
Loudspeaker Permanent Magnet Dynamic (PDyn) Loudspeaker (moving coil) / Ø 2 cm = 0.8 inch
Power out 1.5 W (max.)
from Radiomuseum.org Model: Emotion Radio Season II - Motz; Seoul
Material Wooden case
Shape Very small Portable or Pocket-Set (Handheld) < 8 inch.
Dimensions (WHD) 39 x 27 x 20 mm / 1.5 x 1.1 x 0.8 inch

Subminiaturradio mit Einknopfbedienung. Die 3,5mm Stereobuchse wird verwendet als: Kopfhörerausgang, externer NF-Eingang und Ladebuchse von der USB-Buchse. Stromversorgung durch einen Li-polymer-Akku 3,7V / 180mAh. Spielzeit 3 - 8 Std.
Die Betriebsart Radio, MP3, SD-Card wird mit dem Miniatur Joystick gewählt, ebenso Lautstärke und Senderwahl. Die LED leuchtet grün während der Ladung und erlischt wenn die Ladung beendet ist. Rot blinken während Radio- und MP3-Betrieb.
Das Radio besitzt ein Echtholzgehäuse und kann nicht geöffnet werden.
Zubehör: Ohroliven, Kabel für externe Geräte und USB-Ladekabel.
Das Radio spielt laut und hat einen überraschend guten Klang trotz Mini-Lautsprecher.
Gewicht: 20g

Price in first year of sale 59.00 Euro
Collectors' prices

Model page created by Gerhard Heigl. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Motz; Seoul
Here you find 1 models, 1 with images and 1 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.