Palmcorder VHS-C Movie Camera NV-S5E

Palmcorder VHS-C Movie Camera NV-S5E; Panasonic, (ID = 1994043) R-Player
Palmcorder VHS-C Movie Camera NV-S5E; Panasonic, (ID = 1994043) R-Player
Panasonic,: Palmcorder VHS-C Movie Camera NV-S5E [R-Player] ID = 1994043 1400x964
For model Palmcorder VHS-C Movie Camera NV-S5E, Panasonic, Matsushita, National ナショナル (also tubes); Osaka:
aus Herstellerprospekt: Panasonic TV Video Audio 91/92, Seite 66/67

Country:  Japan
Manufacturer / Brand:  Panasonic, Matsushita, National ナショナル (also tubes); Osaka
Year: 1991 Category: Sound/Video Recorder and/or Player
Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present.
Main principle Audio-Amplification
Details Video-Taperecorder/-Player
Power type and voltage Storage Battery for all (e.g. for car radios and amateur radios) / 6 Volt
Loudspeaker - For headphones or amp.
from Radiomuseum.org Model: Palmcorder VHS-C Movie Camera NV-S5E - Panasonic, Matsushita,
Material Plastics (no bakelite or catalin)
Shape Very small Portable or Pocket-Set (Handheld) < 8 inch.
Dimensions (WHD) 100 x 112 x 194 mm / 3.9 x 4.4 x 7.6 inch

Kamerateil
1/3" CCD-Sensor (Charge-Coupled-Device), 320.000 Pixel, DIS - Digital Image Stabilizer, Umschalter für Hochgeschwindigkeits-Abtastung in 7 Stufen von 1/50 bis 1/4000s, Digitaler Autofocus mit künstlicher lntelligenz (Macro bis unendlich), Lichtempfindlichkeit 3 Lux, Standardbeleuchtung 1400 Lux, vollautomatischer und manueller Weißabgleich, Vollautomatische Blendenregelung, Gegenlichttaste.
Objektiv: 8-fach Motor-Zoom, F 1,4 (6 - 48 mm), Filterdurchmesser 37 mm, Fade in/out, Camerasearch "-/+", elektronischer Sucher 2/3", herausziehbar, mit Dioptrien-
einstellung, Superimposetitel mit 4 Einblendarten und 8 Farben
Schnappschuß, Standbild, Stroboskop-und Spiegeleffektaufnahmen.

Recorderteil
VHS-C-Format, Aufnahme und Wiedergabe mit Cassette NV-EC45 bis
90 Minuten bei LP-Betrieb. 4 amorphe Videoköpfe, 1 rotierender Löschkopf, Spielzeitanzeige in Stunden, Minuten und Sekunden, Mikrofon-Anschluß, Synchro-Edit-Anschluß.

Technische Daten
Bandformat VHS-C, Aufnahme/Wiedergabe, Normalbetrieb bis 45 Minuten, LP-Betrieb bis 90 Minuten. Aluminium Druckgußchassis, Direct-Drive-Motor, quarzgeregelt, 99,99% Drehzahlkonstanz. Spannungsversorgung: 6 Volt, Leistungsaufnahme: 8,4 Watt
Gehäusefarbe schwarz.

Net weight (2.2 lb = 1 kg) 0.7 kg / 1 lb 8.7 oz (1.542 lb)
Mentioned in -- Original prospect or advert

Model page created by Roland Müller. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Panasonic, Matsushita, National ナショナル (also tubes); Osaka
Here you find 2624 models, 2383 with images and 507 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.