Satellite Receiver TU-SA1C

Satellite Receiver TU-SA1C; Panasonic, (ID = 1990758) DIG/SAT Satellite Receiver TU-SA1C; Panasonic, (ID = 1990759) DIG/SAT
Satellite Receiver TU-SA1C; Panasonic, (ID = 1990758) DIG/SAT
Panasonic,: Satellite Receiver TU-SA1C [DIG/SAT] ID = 1990758 1200x493
For model Satellite Receiver TU-SA1C, Panasonic, Matsushita, National ナショナル (also tubes); Osaka:
aus Herstellerprospekt: Panasonic TV Video Audio 91/92, Seite 32/33

Country:  Japan
Manufacturer / Brand:  Panasonic, Matsushita, National ナショナル (also tubes); Osaka
Year: 1991 Category: Digital terrestrial, Internet and SAT receiver (also analogue)
Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present.
Main principle PLL, Phase-locked loop
Wave bands SAT-IF
Details Radio Control (+Remote Wire etc)
Power type and voltage Alternating Current supply (AC) / 220-230 Volt
Loudspeaker - For headphones or amp.
from Radiomuseum.org Model: Satellite Receiver TU-SA1C - Panasonic, Matsushita,
Material Metal case
Shape Tablemodel, with any shape - general.
Dimensions (WHD) 215 x 66 x 261 mm / 8.5 x 2.6 x 10.3 inch

Satellitentuner TU-SA1C, ASTRA Satelliten-Empfänger mit PLL-Synthesizer-Tuner, 88 Empfangskanäle (48 ASTRA- und 40 DBS-Kanäle), 48 Programmspeicher-Plätze(Kombinationen aus Sendekanal sowie Audio- undm Nebenträger)
3 Audio-Betriebsarten nach ASTRA-Norm, Stereo und Mehrkanalton (vorprogrammiert), Infrarot-Fernbedienung für Direktanwahl der 48 Speicherplätze, Kanalumschaltung und u.a. Skew-Regelung.
Manuelle Programmierung aller ASTRA-Tonträger möglich
Umprogrammierung der 48 vorprogrammienen Speicherplätze möglich
Satelliten-Eingang und VHF/UHF-Antenneneingang und RF-Ausgang
Zwei 21-polige Scart-Buchsen, Anschluß für Pay-TV-Descrambler (Premiere) und D2-MAC-Decoder, C/N-Pegelanzeige (Signalpegelverhältnis Trägerfrequenz/Rauschen) auf dem Bildschirm, Einblendung der Fernbedienungsbefehle auf dem Bildschirm: Stummschaltung,Programmspeicher, direkte Kanalwahl, umschaltbare Audiobetriebsarten

Net weight (2.2 lb = 1 kg) 2.5 kg / 5 lb 8.1 oz (5.507 lb)
Mentioned in -- Original prospect or advert

Model page created by Roland Müller. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Panasonic, Matsushita, National ナショナル (also tubes); Osaka
Here you find 2603 models, 2358 with images and 506 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.