Perfomat MC 4 AV Ch= Uher 4400 Report Monitor

Perfomat MC 4 AV Ch= Uher 4400 Report Monitor; Pötter Mechatronik; (ID = 2352264) R-Player
Pötter Mechatronik;: Perfomat MC 4 AV Ch= Uher 4400 Report Monitor [R-Player] ID = 2352264 1400x851
For model Perfomat MC 4 AV Ch= Uher 4400 Report Monitor, Pötter Mechatronik; Groß-Zimmern

Manufacturer / Brand:  Pötter Mechatronik; Groß-Zimmern
Year: 1981 ?? Category: Sound/Video Recorder and/or Player
Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present.
Main principle Audio-Amplification
Details Tape Recorder
Power type and voltage Other, details in remarks or not known. / NiCd or Pb 1 x 6 / 6 Volt
Loudspeaker Permanent Magnet Dynamic (PDyn) Loudspeaker (moving coil) - elliptical
Power out 0.8 W (undistorted)
from Radiomuseum.org Model: Perfomat MC 4 AV Ch= Uher 4400 Report Monitor - Pötter Mechatronik; Groß-
Material Metal case
Shape Portable set > 8 inch (also usable without mains)
Dimensions (WHD) 287 x 100 x 235 mm / 11.3 x 3.9 x 9.3 inch

Das Gerät Perfomat MC 4 AV ist für Tonfilmaufnahmen im Zweibandverfahren bestimmt. Es basiert auf dem Uher 4400 Report Monitor, das mit einem Synchronregler, einem Perfo-Lesekopf und einem AV-Impulskopf ausgestattet ist.

Es arbeitet neben normalem Tonband (6 mm) mit einem speziellen perforierten Tonband, das in Bandmitte mit präzisen Langlöchern versehen ist.

Mit einem externen Netzgerät statt Akku ist es direkt aus dem Netz 110/220V betreibbar. Das Netzgerät passt nicht in den Batterieschacht. Der 5. Batterieschacht ist mit Elektronik belegt. Der Akku kann im Gerät geladen werden.

Net weight (2.2 lb = 1 kg) 3.460 kg / 7 lb 9.9 oz (7.621 lb)

Model page created by Günter Kudicke. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Pötter Mechatronik; Groß-Zimmern
Here you find 1 models, 1 with images and 0 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.