Stamps - Briefmarken Bosnia and Herzegovina

Stamps - Briefmarken Bosnia and Herzegovina; Stamps - Briefmarken (ID = 755994) Misc
Stamps - Briefmarken: Stamps - Briefmarken Bosnia and Herzegovina [Misc] ID = 755994 746x700
For model Stamps - Briefmarken Bosnia and Herzegovina, Stamps - Briefmarken - Francobolli:
Bosnien und Herzegovina, 29.Dec.2006, 150 years of Nikola Tesla's Birthday, MiNr.379

Country:  Worldwide
Manufacturer / Brand:  Stamps - Briefmarken - Francobolli
Year: 1900–2010 Category: Miscellaneous (Other, Various) - see notes
Power type and voltage No Power needed
Loudspeaker
from Radiomuseum.org Model: Stamps - Briefmarken Bosnia and Herzegovina - Stamps - Briefmarken -
Notes Hier können Sie Briefmarken und postalische Belege mit Radio- und funktechnischen Motiven aus Bosnien und Herzegowina hochladen.

Postfrische Marken werden bervorzugt, aber selbstverständlich können auch gestempelte Marken hochgeladen werden.

Nie mehrere Marken auf einen Scan!

Bitte scannen Sie die Marken wenn möglich, immer mit schwarzem Hintergrund und einer Auflösung von 800dpi. Dann auf 933 Pixel Breite oder 700 Pixel Höhe reduzieren.

Die Regel: Das bessere Bild gewinnt und Dubletten werden gelöscht!

Bei Fragen wenden Sie sich bitte an Thomas Günzel

Here you can upload stamps and postal stationaries with motives of radio and wireless history from Bosnia and Herzegovina.

Stamps in mint condition are preferred, but certainly you can also upload canceled stamps.

Never several stamps on one scan!

Please scan the stamps with a black background at a resolution of 800dpi. Then reduce the size to a width of 933pix or a height of 700 pix, whichever is bigger.

One rule of thumb: The picture superior to another wins and duplicates will be deleted!

If you have any questions, please contact Thomas Günzel

Model page created by Thomas Günzel. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Stamps - Briefmarken - Francobolli
Here you find 123 models, 121 with images and 0 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.