Commondore - Kassettenrecorder und Telefon-Anrufbeantworter 2003

Commondore - Kassettenrecorder und Telefon-Anrufbeantworter 2003; Unknown Worldwide (ID = 1759989) R-Player Commondore - Kassettenrecorder und Telefon-Anrufbeantworter 2003; Unknown Worldwide (ID = 1759990) R-Player
Unknown Worldwide: Commondore - Kassettenrecorder und Telefon-Anrufbeantworter 2003 [R-Player] ID = 1759989 1000x856
For model Commondore - Kassettenrecorder und Telefon-Anrufbeantworter 2003, Unknown Worldwide:
Ebay auction by user tut_gmbh 271329001519

Country:  Worldwide
Manufacturer / Brand:  Unknown Worldwide
Year: 1985 ?? Category: Sound/Video Recorder and/or Player
Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present.
Main principle Audio-Amplification
Details Special Tape or Cassette-Format
Power type and voltage Dry Batteries / 4 x 1,5 Volt
Loudspeaker Permanent Magnet Dynamic (PDyn) Loudspeaker (moving coil)
from Radiomuseum.org Model: Commondore - Kassettenrecorder und Telefon-Anrufbeantworter 2003 - Unknown Worldwide
Material Modern plastics (no Bakelite or Catalin)
Shape Very small Portable or Pocket-Set (Handheld) < 8 inch.

Tragbarer Kassettenrecorder mit der Funktion eines Anrufbantworters.

Der Commondore 2003 wird einfach neben ein übliches Telefon gestellt, so dass der verstellbare Gabelarm trotz abgenommenen Hörer die Telefongabel herunterdrückt. Nach dem dritten Klingelzeichen gibt das Gerät Ihre Ansage durch und der Anrufer kann nach dem Pfeifton seine Nachricht auf der Aufnahmekassette hinterlassen. Ansage auf Minikasssette bis 20 Sek. Aufzeichnung von 60 Nachrichten a 30 Sek möglich.

Nicht zu verwechseln mit >Commodore< (Computer).

Price in first year of sale 198.00 DM

Model page created by a member from A. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Unknown Worldwide
Here you find 711 models, 643 with images and 22 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.