Fälschung Fake Detektor D-37A

Fälschung Fake Detektor D-37A; Faelschung, fake, (ID = 1326269) Crystal Fälschung Fake Detektor D-37A; Faelschung, fake, (ID = 1326270) Crystal
Fälschung Fake Detektor D-37A; Faelschung, fake, (ID = 1326271) Crystal Fälschung Fake Detektor D-37A; Faelschung, fake, (ID = 1326272) Crystal
Fälschung Fake Detektor D-37A; Faelschung, fake, (ID = 1326269) Crystal
Faelschung, fake,: Fälschung Fake Detektor D-37A [Crystal] ID = 1326269 500x388
For model Fälschung Fake Detektor D-37A, Faelschung, fake, falsi, fakes, Fälschung:
mebo37: D-37A, Nr 1509 soll eine Serienfertigung vorgaukeln...

Country:  Worldwide
Manufacturer / Brand:  Faelschung, fake, falsi, fakes, Fälschung
Year: 2008 ? Category: Detector-Radio (Crystal or diode, without tubes/transistors)
Main principle Crystal or Solid State Detector
Tuned circuits 1 AM circuit(s)
Wave bands Broadcast (MW) and Long Wave.
Power type and voltage No Power needed
Loudspeaker - For headphones or amp.
from Radiomuseum.org Model: Fälschung Fake Detektor D-37A - Faelschung, fake, falsi, fakes
Material Wooden case
Shape Tablemodel, Box - most often with Lid (NOT slant panel).

Bastelgerät, das den Anschein "alt" erwecken soll. Es gibt eine Reihe ähnlicher Geräte aus der selben Quelle mebo37. Diesmal wurde ein erfundenes Schild angebracht, auf dem nicht nur der Typ D-37A steht, sondern auch eine Nummer 1509, womit eine Serienfertigung suggeriert wird. Es ist ein Grenzfall zur Fälschung, weil damit ganz offensichtlich eine Aufwertung beabsichtigt ist, um Käufer zu täuschen. Nachdem sich im Februar 2009 für €75 kein Käufer fand, wurde es im März nochmals eingestellt und diesmal für €66 verkauft.

Wie alle ähnlichen Geräte angeblich "aus eigener Sammlung"! Siehe Forumsbeitrag.

Model page created by Konrad Birkner † 12.08.2014. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Faelschung, fake, falsi, fakes, Fälschung
Here you find 125 models, 122 with images and 1 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.