Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt

Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt; Faelschung, fake, (ID = 1357964) Radio Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt; Faelschung, fake, (ID = 1357966) Radio
Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt; Faelschung, fake, (ID = 1357967) Radio Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt; Faelschung, fake, (ID = 1357969) Radio
Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt; Faelschung, fake, (ID = 1357970) Radio
Faelschung, fake,: Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt [Radio] ID = 1357964 750x611
For model Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt, Faelschung, fake, falsi, fakes, Fälschung:
eBay. Jemlich-Fälschung.

Country:  Worldwide
Manufacturer / Brand:  Faelschung, fake, falsi, fakes, Fälschung
Year: 2000 ?? Category: Broadcast Receiver - or past WW2 Tuner
Valves / Tubes 3:
Power type and voltage Storage and/or dry batteries
Loudspeaker - This model requires external speaker(s).
from Radiomuseum.org Model: Fälschung, Fake, Ernest Turner, Jemlich Produkt - Faelschung, fake, falsi, fakes
Material Wooden case, TUBES VISIBLE.
Shape Tablemodel, Box - most often with Lid (NOT slant panel).

Die Firma Ernest Turner stellte irgendwann nach 1945 Anzeigeinstrumente her, vorwiegend für den Tonstudiobereich. Keinesfalls solch ein Gerät in den 1920ern.

Die Deckplatte ist gebastelt mit Hohlnieten für die Röhrenfassungen; Beschriftung mit Schlagtypen. Typisch für ein Jemlich-Produkt.
Hölzerne Frontplatte ohne isolierung für die Buchsen (die teilweise Anodenspannung führen sollen!).

Verdrahtung nur begonnen (Heizung, Koppelkondensatoren).

Model page created by Konrad Birkner † 12.08.2014. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Faelschung, fake, falsi, fakes, Fälschung
Here you find 125 models, 122 with images and 1 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.