Löschstrahler für Außenbeschallung L 3855 PL

Löschstrahler für Außenbeschallung L 3855 PL; Funkwerk Leipzig, (ID = 1748623) Speaker-P
Funkwerk Leipzig,: Löschstrahler für Außenbeschallung L 3855 PL [Speaker-P] ID = 1748623 601x2100
For model Löschstrahler für Außenbeschallung L 3855 PL, Funkwerk Leipzig, VEB, - vorm. Körting-Radio (Ostd.):
Prospektabbildung

Manufacturer / Brand:  Funkwerk Leipzig, VEB, - vorm. Körting-Radio (Ostd.)
Year: 1958 ?? Category: Loudspeaker, headphone or earphone
Power type and voltage No Power needed
Loudspeaker 7 or more Loudspeakers
from Radiomuseum.org Model: Löschstrahler für Außenbeschallung L 3855 PL - Funkwerk Leipzig, VEB, - vorm.
Material Metal case
Shape Miscellaneous shapes - described under notes.

Lautsprechermast mit zwei übereinander angeordneten und (zur Vermeidung des Mehrfachhörens) gegenphasig geschalteten Strahlergruppen. Jede Strahlergruppe besteht aus 6 feuchtegeschützten Lautsprechern des Typs L 2454 PFK und einem Anpassübertrager.
Max. Belastbarkeit: 2x 25 VA; Anschlussimpedanz: 2x 400 Ω; optimaler Strahlergruppenabstand: 1 m.

Mentioned in -- Original prospect or advert

Model page created by Michael Mischke. See "Data change" for further contributors.

All listed radios etc. from Funkwerk Leipzig, VEB, - vorm. Körting-Radio (Ostd.)
Here you find 154 models, 107 with images and 32 with schematics for wireless sets etc. In French: TSF for Télégraphie sans fil.